fbpx

GC De Bot Logistics

N

Persoonlijk advies

N

We doen wat we zeggen

N

Directe communicatie

U zoekt een betrouwbaar transportbedrijf in de omgeving van Dordrecht voor uw transport. Dan bent u bij G&C Logistics in Roosendaal aan het juiste adres. Wij verzorgen al meer dan twintig jaar transport binnen en buiten Europa. Door deze ervaring hebben wij als transportbedrijf de juiste contacten voor uw transport van of naar Dordrecht.
luchtvracht
zeevracht

Transportbedrijf G&C Logistics: de betrouwbare partner voor uw tansport van en naar Dordrecht

Een transport regelen kost vaak veel tijd en aandacht, die u eigenlijk liever besteedt aan uw kernactiviteiten. Daarom kunt u het transport van of naar Dordrecht ook uitbesteden aan transportbedrijf G&C Logistics. Wij werken met een uitgebreid netwerk van uitsluitend betrouwbare partners. Deze regelen de distributie in het land van aankomst of vertrek en houden ons tijdens het transport op de hoogte van de voortgang.

Passie voor een logistieke sector

G&C Logistics is een echt familiebedrijf, met een passie voor de logistieke sector. Hierdoor is geen bestemming te ver en geen zending te klein of groot. Wij verzekeren u van een veilige en persoonlijke afhandeling van uw zending tegen een goede prijs. U kunt bij ons terecht voor groupage zendingen, deelpartijen en complete ladingen. Wij vervoeren goederen per zeevrachtluchtvracht, wegtransport en intermodaal transport. Zo vinden we voor u altijd wel de juiste manier waarop we uw goederen veilig kunnen vervoeren.
luchtvracht header afbeelding
nationaal en internationaal

Onze medewerkers vertellen u graag meer!

Wilt u meer informatie over de diensten van G&C Logistics? Neem dan contact met ons op. Dit kan via het telefoonnummer: +31-(0)165-396879. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden die ons transportbedrijf kan bieden voor uw transport van of naar Dordrecht. Wij bieden u altijd een totaaloplossing!

Anderen bekeken ook:

[link]

Neem vrijblijvend contact op

Bent u benieuwd naar onze diensten of wilt u meer informatie over onze transportmogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op via het formulier hieronder. Wij verwerken uw aanvraag binnen 24 uur en nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.