fbpx

GC De Bot Logistics

N

Persoonlijk advies

N

We doen wat we zeggen

N

Directe communicatie

Voor speciaal transport vanuit Nederland bent u bij G&C Logistics op het goede adres. Al uw goederen, groot of klein, zijn in goede handen bij ons. Tevens lossen wij ieder transportprobleem op. G&C Logistics is een familiebedrijf dat passie uitdraagt voor de logistieke sector en wij hebben inmiddels veel ervaring in deze markt opgebouwd. Onze missie is het oplossen van transportproblemen en opslag, waarbij het niet uitmaakt hoe speciaal uw transport is; grote goederen van 80 ton of een pakketje van 2 kilogram vervoeren via de lucht, zee of weg. G&C Logistics regelt het voor u! Voor speciaal transport neemt u vandaag nog contact op met ons.
luchtvracht
zeevracht

Speciaal transport vanuit Nederland naar zowel Europa als wereldwijd

G&C Logistics is uw transportpartner in de internationale logistiek. Wij begrijpen dat u zich liever richt op uw kernactiviteiten, daarom nemen wij graag het hele transportproces uit uw handen. Vanwege ons uitgebreide netwerk hebben wij de mogelijkheid om een totaaloplossing aan u te bieden, ook voor speciaal transport van en naar Nederland. Onze partners verzorgen de gehele distributie in het land van aankomst of van vertrek. Alle vervoerbare goederen vragen om specifieke transporteisen. De deskundigen van G&C Logistics hebben kennis van markten, producten en transportmogelijkheden. U kunt bij ons terecht voor transport via:

Daarnaast is intermodaal transport een belangrijke speler binnen Europa. Afhankelijk van uw transport kunnen wij de mogelijkheden bespreken. G&C Logistics is als geen ander in staat om uw goederen te vervoeren wanneer en via welk kanaal u dat wilt. Indien u vragen heeft of meer informatie wenst over speciaal transport vanuit Nederland, belt u naar +31-(0)165-396879. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u graag verder op weg.

Anderen bekeken ook:

[link]

Neem vrijblijvend contact op

Bent u benieuwd naar onze diensten of wilt u meer informatie over onze transportmogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op via het formulier hieronder. Wij verwerken uw aanvraag binnen 24 uur en nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.