fbpx

Samen trots op Roosendaal

Haar boek is net uit: een prachtig fotoboek met foto’s uit Roosendaal, ‘de mooiste stad ter wereld’. Voor wie er op z’n gemakje doorheen bladert, ziet dat op een aantal pagina’s foto’s prijken van het pand van De Bot Logistics B.V. op de Kaai.

Toen Ineke Stofmeel met haar camera door Roosendaal struinde, liep ze voorbij het pand. Het niet te missen prachtige pand waar Gijs de Bot met zijn De Bot Logistics B.V. is gehuisvest.

Een pand met geschiedenis. Dit krachtige Roosendaalse familiebedrijf werkt namelijk al generaties lang vanuit dit pand op de Kaai. Dagelijks verzorgt De Bot Logistics B.V. allerlei transporten wereldwijd.

De invloed van de coronacrisis op het goederentransport via de luchtvaart

Ze kenden elkaar al uit het Roosendaalse, Gijs en Ineke. Door het fotoboek kwamen ze weer met elkaar in contact. Leuke gesprekken volgden en Gijs nam een aantal boeken van Ineke af. Samen trots op de foto’s, samen trots op Roosendaal.

De foto’s zijn niet het enige wat hen verbindt. De transportwereld heeft namelijk geen geheimen voor Ineke, net als dat die wereld voor Gijs geen geheimen heeft. Ze heeft jarenlange werkervaring in deze sector. Samen delen ze passie voor dit beroep, dat ze beiden vooral als een roeping omschrijven.

“Gijs de Bot Logistics B.V. is een bedrijf waar keihard gewerkt wordt. Service staat hoog in het vaandel. Geen gebakken lucht, geen holle woorden, maar daden”, antwoordt Ineke op de vraag hoe zij het familiebedrijf ziet. Precies dat waar het bedrijf al jaren om bekend staat.

Het klikt tussen die twee. Een enthousiaste Gijs vertelt: “Het viel me op hoe betrokken Ineke is en hoe haar hart voor Roosendaal klopt. Net als het mijne. Ik hoefde niet lang na te denken en vroeg haar of ze ambassadrice voor De Bot Logistics B.V. wilde worden.” En Ineke op haar beurt hoefde niet lang na te denken: “Een hele eer!”