fbpx

Passie voor transport. En dat al meer dan 100 jaar

Ons familiebedrijf G&C De Bot Logistics is in de loop der jaren uitgegroeid tot dé lokale partner in Roosendaal met internationale transportambities. We koesteren daarbij onze jarenlange waarden en traditie.

Gijs de Bot

familiebedrijven de bot gijs met gedenksteen

De wereld van transport is voor het midden- en kleinbedrijf en particulieren vaak een wirwar aan regels. “We weten niet goed waar we moeten beginnen en zien door de bomen het bos niet meer”, krijgen we regelmatig te horen. Dat begrijpen we wel. Vaak hebben deze bedrijven geen eigen logistieke adviseurs in huis.

“We weten niet goed waar we moeten beginnen en zien door de bomen het bos niet meer”

Daarom zijn wij uw transportmakelaar. Dagelijks houden we ons bezig met het matchen van uw vraag met ons aanbod. Het verzenden van uw goederen laat u met een gerust hart aan ons over. We werken nauw samen met verschillende leveranciers over heel de wereld. Zowel voor wegtransport, luchtvracht en zeevracht. Aan de basis van deze samenwerking staan wederzijds vertrouwen en goede prijsafspraken. Per bestemming gaan we voor de voor u beste logistieke oplossing, samen met deze leveranciers. De investeringen die we doen in de samenwerking met leveranciers in onze vaste pools zorgen voor betrouwbare, transparante transporten.

We garanderen marktconforme prijzen en bieden kosten– of tijdsbesparing. Eerlijkheid en neutraliteit staan daarbij bovenaan. Bijzonder is: wij doen het anders. Het gaat ons niet om uw vraag: “Wat kost het om mijn goederen van A naar B te brengen?” Wij stellen u echter een wedervraag: “Wat heeft ú er voor over? Doet u maar een voorzet.” Dat is een heel andere benadering.

We doen een transportscan en vragen altijd door. Soms is de prijs niet het belangrijkste criterium, maar juist de snelheid. Of de hoeveelheid die in één keer getransporteerd moet worden. Elke klantvraag is anders en daar springen we met ons team steeds weer op in. Zodra we uw richtlijn en wensen duidelijk voor ogen hebben, gaan mijn team en ik op zoek naar de beste logistieke oplossing. Daarbij nemen we u alles uit handen, maar bieden altijd inzicht in het maken van de keuzes. Uiteindelijk bent u degene die kiest. Het is aan ons om u de beste keuzemogelijkheden voor te leggen. Daarin zijn we transparant en flexibel.

Uiteindelijk bent u degene die kiest. Het is aan ons om u de beste keuzemogelijkheden voor te leggen.

Steeds krijgt u een volledig beeld van de mogelijkheden, de kosten, de snelheid en de mogelijke hoeveelheid. U staat bij ons nooit voor verrassingen, want alles wordt van tevoren met u besproken.

Niet alleen met onze leveranciers, maar ook met u gaan we voor samenwerking op de lange termijn. We bouwen graag een goed persoonlijk contact op om te weten te komen wat uw wensen in transport zijn, zodat we u altijd op de beste manier kunnen adviseren.

G&C De Bot Logistics is een klein bedrijf met internationale ambities. Maar we houden ons vast aan onze waarden en traditie. Onze uitdaging ligt niet in het steeds verder groeien en groter worden, maar in meer onderlinge samenwerking en altijd de beste afspraken met leveranciers ten gunste van u.

Internationaal dus, maar met aandacht voor de persoon. Het combineren van het heden met het verleden. En de technische vooruitgang met het ambacht van vroeger. Daar staan wij voor.

Gijs de Bot

Ook benieuwd hoe wij uw transport kunnen optimaliseren? Vul het contactformulier in en wij gaan voor u aan de slag

Neem contact op

[gravityform id=”3″ title=”false” description=”false”]