fbpx

Meet our team

G&C DE BOT LOGISTICS HEEFT EEN TEAM DAT BESTAAT UIT ERVAREN PROFESSIONALS

G&C De Bot Logistics B.V. is een kleinschalig familiebedrijf met een grote passie voor de logistieke sector. De naam G&C de Bot en ZN dateert al sinds 1903, toen grootvader Gijsbertus de Bot zijn zand-en grindhandel startte aan de Westelijke Havendijk in Roosendaal. Deze Westelijk Havendijk, gelegen aan de Kade in Roosendaal was een belangrijke toevoer voor schepen in die tijd. De liefde voor transport & logistiek heeft grootvader overgebracht op zijn zonen, die dit later weer overbrachten op hun zonen, waaronder Gijsbertus de Bot, nu inmiddels de 4e generatie  die sinds 2008 samen met zijn team al uw logistieke zendingen, groot of klein kan organiseren vanuit het kantoor te Roosendaal.

Gijs De Bot/ Directeur

 

G&C De Bot Logistics heeft een team dat bestaat uit ervaren professionals. Hierdoor kunnen wij u voorzien van een optimale logistieke oplossing. De organisatie kenmerkt zich door middel van korte lijnen. Hierdoor is G&C De Bot Logistics zeer flexibel in alles wat zij doet.

Afbeelding pagina about
Afbeelding van WhatsApp op 2023 07 26 om 11.53.48 1
N

Persoonlijk advies

N

We doen wat we zeggen

N

Directe communicatie

Neem vrijblijvend contact op

Bent u benieuwd naar onze diensten of wilt u meer informatie over onze transportmogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op via het formulier hieronder. Wij verwerken uw aanvraag binnen 24 uur en nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.